Hakijalle

Asu huolettomassa Koskelantalojen vuokrakodissa. Tervetuloa sympaattiseen ja sopivan kokoiseen Mänttä-Vilppulan Taidekaupunkiin, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Jyväskylästä. Mänttä-Vilppulassa on onnellista asua luonnon ja vesistöjen lähellä. Lue lisää www.manttavilppula.fi

Vuokrasopimuksen tekoa varten tulee varata aika. Ajan voi varata puhelimitse tai sähköpostitse.  Asuntohakemuksen voi tehdä Tampuurissa milloin tahansa.

Vuokra-asunto taidekaupungista

Oheisesta linkistä pääset karttapalveluun katsomaan, missä Koskelantalojen asuntoja sijaitsee sekä voit muuttaa hakukriteerejä:

https://kartat.sweco.fi/manttavilppula/?k=18fcfce1c

Kun etsit vuokra-asuntoa Taidekaupungista selvität parhaiten kaupungin asuntotilanteen ottamalla yhteyttä Koskelantalojen asuntotoimistoon kaupungintalolla. Toimisto palvelee asiakkaita ajanvarauksella maanantaista perjantaihin, klo 9-12 ja 13-15. Ajan voi varata soittamalla puhelinnumeroon 044 776 4083 tai sähköpostitse koskelantalot@taidekaupunki.fi

Tampuuriin tehtyjä sähköisiä asunto­hakemuksia voi toimittaa milloin itselle parhaiten sopii.

Vuokravakuus ja vuokrasopimuksen allekirjoittaminen

Ennen kuin vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa, on asiakkaan tehtävä vuokravakuustalletus, jonka voi tehdä haluamaansa pankkiin. Talletettavan summan suuruus ja ohjeet talletuksen tekemisestä ovat vuokrauspäätöksessä, joka on hyvä ottaa mukaan vakuustalletusta tehtäessä. Kun pankilta saatu talletustodistus on toimitettu asuntotoimistoon, voidaan tehdä vuokrasopimus.

Sähkösopimus on syytä tehdä heti, kun vuokrasopimuksen alkamispävä on tiedossa, eikä muuttoilmoitusta ja kotivakuutustakaan pidä unohtaa. Koskelantalojen kiinteistövakuutus ei kata asukkaan koti-irtaimistolle mahdollisesti sattuvia vahinkoja, joten voimassa oleva kotivakuutus on myös asukkaan edun mukaista. Tämän jälkeen on vielä tehtävä asunnon muuttotarkastus, jonka jälkeen uuteen kotiin voi muuttaa.